Tryghed og fællesskab

Hold din Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning 2021

Blå Mandag i Herning handler om sammenhold, højt humør og gode oplevelser. I Herning køber I en samlet pakke, så I trygt kan nyde den store dag, bare følge dagens program, og vælge mellem mange forskellige oplevelser. 

Blå Mandag i Herning

26. april, 3. maj, 10. maj og 17. maj 2021 afholdes Blå Mandag i Herning

Program 2021

Program

Konfirmandpakke 2021

Pakkernes indhold

Klik på filmen

- og se de sjove muligheder i Herning

Aktiviteter til Blå Mandag

Der er masser af aktiviteter til Blå Mandag i Herning. Se mulighederne her

Gode råd til konfirmander og forældre

Læs vores gode råd til Blå Mandag i Herning, så I er godt forberedt til den store dag.

Spørgsmål

Har I spørgsmål omkring Blå Mandag 2021 er I velkomne til at kontakte VisitHerning på tlf. +45 9627 2227 eller sende en mail til mail@organicer.dk

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning

Billeder og video af Blå Mandag i Herning

Vi vil så gerne forevige Blå Mandag i Herning med billeder og små videoer. Billederne vil I konfirmander og forældre kunne se på vores Facebook side – Blå Mandag Herning og på vores Instagram – blåmandagiherning.  

Billeder og video anvendes udelukkende til at markedsføre kommende Blå Mandags arrangementer i Herning af VisitHerning. Således kan kommende konfirmander få et lille indblik i, hvilken fantastisk Blå Mandag de kan forvente sig i Herning.   

Ønsker du et billede fjernet? Kontakt venligst VisitHerning på mail@organicer.dk

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag handler om sammenhold, højt humør og gode oplevelser. I Herning tilbyder vi en samlet pakke med et fastlagt program, der byder på mange forskellige aktiviteter, så I trygt kan nyde den store dag. Aktiviteterne inkluderer alt fra frokost på udvalgte restauranter, shopping i herningcentret og herning city, badeland med vandpolo, klatrevæg, trampolin og kæmpe badedyr og badminton, hockey, air-track, bordtennis i DGI-huset, skateramper og parkour-bane hos Terminalen, fri gaming på Biblioteket og biografhygge med premierefilm hos Nordisk Films biografer. Konfirmanderne afslutter dagen i Baboon City med action og en stor pizzabuffet.

Med en samlet Blå Mandags pakke er konfirmanderne i trygge hænder i Herning. De unge mennesker transporteres nemt og sikkert rundt til de forskellige aktiviteter i busser med faste mødetidspunkter. Ved ankomsten til Herning, modtager konfirmanderne et armbånd, som giver fri adgang til alle aktiviteterne. Det eneste I skal tænke på er at følge dagens program og have det sjovt. Vi ønsker nemlig at skabe trygge rammer og gode oplevelser for konfirmanderne.